Erogan

Erogan mod de utilizare.

Erogan. Mărirea penisului cu 3,5 cm în 14 zile?!

Salut tuturor! Eu sunt Pașa, am 29 de ani. Acum în jurul meu sunt atâtea gagici faine și toate vor să se culce cu mine. Dar în urmă cu câteva luni situația a fost dramatică.

Momentul adevărului

După cunoștință cu o fată frumoasă, n-am avut nici un motiv pentru a îngrijora. Totul era ca într-un film frumos: întâlniri, flori și cină. Și ca regulă, continuarea unei dintre cine înseamnă sexul. Seara a inceput perfect. Prietena mea mi-a tras în dormitor, și a intrat în baie pentru o clipă. M-am dezbrăcat rapid. Chiar tremuram de nerăbdare. Iubita mea s-a întors, am întins pe pat și am început să ne alintăm. Mainile ei alunecau pe corpul meu și încet se apropiau de lenjeria. Când ea a scos chiloți… a izbucnit în râs. A văzut prietenul meu «mic», dar cel mai rau dintre toate acestea a fost că el într-adevăr a fost foarte mic …

— Niciodată n-am văzut asemenea micuț — a spus ea, râzând.

Din rușine, mi-am scos repede hainele și am fugit afară din apartament. Seara a fost complet stricata. Am avut doar un singur gând: să nu afle nimenea despre această. Totul a început bine și s-a terminat ca întotdeauna. Dar să nu despart de iubita mea numai pentru că ea spunea adevărul. Mai ales, aceasta va fi cu oricine care va vedea penisul meu — nici o fată nu va putea să nu râdă.

Trebuiam să găsesc o cale de ieșire …

Câteva ore în diverse forumuri mi-au adus o mulțime de variante: pastile, greutăți, niște lucruri de îngreunare, etc. Dar n-am încredere în toate astea. Înainte să merg la culcare, am intrat la ultimul site, unde am văzut o publicitate de Erogan. Am crezut că nu pot să merg la culcare fără să găsesc nimic și am trimis comanda. N-am nimic de pierdut, mai ales cu o reducere de 50%.

Deci, am făcut comanda, coletul a ajuns în câteva zile prin curierat rapid, am plătit în numerar la livrare. Totul este în condiții de siguranță.

Urmând recomandările experților, m-am simțit ceva modificări. După 14 zile de aplicare, am decis să-l măsor penisul, poate s-a crescut cel puțin cu o jumătate de centimetru… După ce eu am văzut rezultatele, eu pur și simplu m-am înghețat … Penisul meu a crescut cu 3,5 cm !!!!! În doar 14 zile !!!!! Am sărit de bucurie … nu așteptam un rezultat atât de rapid. Am fost extrem de fericit!

Poza este a mea la 100%
Poza este a mea la 100%

Ca urmare, eu am fost gata să încerc din nou. Am sunat-o, i-am spus că vreau o revanșă. Ea a fost de acord. Apoi a venit momentul adevărului. Din nou aceeași cameră, din nou ea iese din baie. Dar data aceasta ea n-avea de ce să râdă. Mai mult, ea a fost șocată, pentru că penisul meu a mărit cu 3,5 cm și 1 cm în diametru. Și potenta, ca și cum aș fi mâncat un pachet de viagra! Sexul era grozav … și apoi încă 3 ori! Ea și cu mine am fost în stare de șoc! ))

Așa se întâmplă. N-aș fi crezut niciodată că niște extracte de plante pot avea asemea efect asupra organismului. Apropo, se spune că mai poate ajuta la creșterea deminsiunilor de penis — așă că voi verifica pe soțul meu în câteva săptămâni :) Prețul suplimentului capsule este egal cu 2 bilete la cinema. Decideți voi dacă costă mult sau nu, având în vedere inutilitatea absolută a unui film. NU ECONOMISIȚI LA PLĂCERI!. Vă sfătuiesc pe toți să încercați acest capsule! Se potrivește atât băieților, cât și fetelor! Baftă! Dacă cineva l-a folosit deja — scrieți opinia voastră aici.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий